Skip to main content

Consulting

Sia Partners

Consultant in Financial Services

Amstelplein 1, 1096 HA Amsterdam, Pays-Bas

Company description

Sia Partners is een snelgroeiend, onafhankelijk business en management consultancybureau, met een expertise in alle aspecten van de waardeketen en dienst ondersteunende functies. Sia Partners opereert binnen verschillende industrieën: Financial Services, Energy/Utilities, Telecom, Transport en Retail. Sia Partners is pragmatisch en volledig gericht op de klant, waarbij het leveren van kwalitatief hoogwaardige oplossingen en het creëren van draagvlak voorop staan.

In 2009 is het kantoor in Amsterdam geopend, met een focus op: Financial Services,  Energy/Utilities & Marketing & Customer Experience. Het Nederlandse team maakt een sterke groei door en heeft inmiddels een indrukwekkende klantportfolio opgebouwd, waarbij ook tussen de (24 verschillende) internationale kantoren wordt samengewerkt.

Sinds de oprichting in 1999 in Parijs, is Sia Partners jaarlijks exponentieel gegroeid tot inmiddels ruim 2200 consultants. Wij zijn naast Frankrijk vertegenwoordigd in Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Marokko, het Midden Oosten, Hong Kong, Singapore, Japan, Verenigde Staten en Canada. Sia Partners ontwikkelt zich autonoom en heeft de ambitie om één van de leiders te worden op het gebied van onafhankelijk managementadvies binnen Europa en daarbuiten.

Job description

Wat ga je doen?

Als Consultant in Financial Services ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van projecten op gebied van het verbeteren van de manier van werken binnen organisaties, efficiënter, eenvoudiger of strategischer. Dit kan op verschillende niveaus: verhogen van de omzet, kosten reductie, verbeteren van de klant tevredenheid of beter risicomanagement.

De Consultant Financial Services is breed inzetbaar óf specialist, op gebied van risk, wet- en regelgeving, projectmanagement, innovatie of implementatie van strategie.

Sia Partners biedt ruimte groeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling voor haar consultants, vanuit een uitdagende leeromgeving. Sia Partners is een jonge en platte organisatie, zonder hiërarchisch gedoe en met korte communicatie lijnen. De consultants zijn gedreven en resultaatgericht, krijgen veel verantwoordelijkheid en vrijheid.

Waar ga je werken?Je gaat werken bij onze opdrachtgevers in Nederland en mogelijk zelfs internationaal. Natuurlijk ligt deze keuze ook bij jou. Waar de klant een vraag/behoefte heeft aan advies/transitie/project management zullen wij gezamenlijk met jou per vraag bekijken hoe we deze het beste kunnen aanpassen op jouw ervaring en kennis. Ondernemerschap binnen je functie staat centraal, jij bepaalt welke stappen je maakt binnen jouw carrière.

Qualifications

Wat heb je nodig?

-          Afgeronde Master opleiding, in een bedrijfskundige of economische richting;

-          Minstens 2 jaar ervaring in een consultancy functie binnen de financiële sector;

-          Kennis van de business, op strategisch en/of operationeel niveau;

-          Conceptueel kunnen denken;

-          Ondernemend, zelfstandig en flexibel;

-          Analytisch sterk, resultaatgericht en goede communicatieve skills;

-          Vloeiend Nederlands en Engels, Frans is een plus;

-          Bereid deel te nemen aan internationale projecten.

Wat wij bieden

We hechten veel waarde aan de ontwikkeling van onze mensen. Daarom hebben we vaste trainingsprogramma’s passend bij de ontwikkelingen in de financial services sector voor hen.

Onze consultants worden altijd begeleid door een ervaren collega om hen te ondersteunen gedurende de eerste periode van hun carrière. Tevens worden er op regelmatige basis feedbacksessies en (in)formele evaluaties gepland.

Daarnaast bieden wij:

· Marktconform salaris met daarbij zeer aantrekkelijk arbeidsvoorwaarden pakket, zoals onder andere een auto en telefoon van de zaak, helder en breed financieel doorgroei pakket, bonussen en nog veel meer!

· Opleidingsmogelijkheden om jezelf nog verder te ontwikkelen als expert binnen jouw vakgebied.

· Vrijheid van ondernemerschap binnen een internationaal bedrijf.

· Mogelijkheid tot werken op internationale opdrachten

· Werken vanuit huis, klant of op ons inspirerende kantoor op de Zuidas in Amsterdam

Additional information

Non-Dutch speaker will no be accepted

Sia Partners is an equal opportunity employer. All aspects of employment, including hiring, promotion, remuneration, or discipline, are based solely on performance, competence, conduct, or business needs.